середа, 15 жовтня 2008 19:11

Банда навмисно заражала людей СНІДом

Банду, члени якої ґвалтували та навмисно заражали людей СНІДом, судять у голландському місті ґронінген. Усім злочинцям загрожує 20 років тюремного ув"язнення.

Навесні 2007-го заарештували групу людей, які влаштовували вечірки для  представників сексуальних меншин. Запрошення розміщали на гей-сайтах. На вечірці гостей поїли коктейлями із наркотиками. Коли люди засинали, їх ґвалтували. Далі їм робили уколи ВІЛ-зараженою кров"ю. У банді була медсестра, яка робила ін"єкції, та санітар, який поставляв шприци. Також в угрупованні був наркоторговець. Усі злочинці хворі на СНІД.

Банда діяла більш як рік. За цей час інфіковано 14 людей віком від 20 до 40 років. Жоден учасник групи не зізнається в скоєному. Прокурор має довести, що жертв заразили вірусом саме через уколи, а не шляхом статевого контакту. Зараження СНІДом через секс не карається голландськими законами.

Зараз ви читаєте новину «Банда навмисно заражала людей СНІДом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі