вівторок, 02 жовтня 2007 15:20

Бабуся народила здорових онуків-близнят

Минулої п"ятниці 51-річна Розінете Палмейра Серрао з міста Ресіфе на північному сході Бразилії за допомогою кесаревого розтину народила двох онуків. Жінка погодилася стати сурогатною матір"ю для дітей своєї 27-річної доньки Клаудії Мішель, яка не може завагітніти.

Близнюки Антоніо Бенто та Вітор Ґабріель з"явилися на світ на два тижні раніше від запланованого терміну через те, що останнім часом вагітна ними бабуся страждала на безсоння.

Незважаючи на передчасні пологи, хлопчики абсолютно здорові й не потребують медичної допомоги. Уже в суботу їх разом із бабусею виписали з лікарні. Зараз вони перебувають удома зі щасливими батьками.

Протягом чотирьох років Клавдія Мішель лікувалася від безпліддя, але це не дало результатів. Потім лікарі порадили їй скористатися послугами сурогатної матері. За бразильським законом, нею може стати лише близька родичка. Оскільки Клавдія Мішель не має сестер, вона звернулася до своєї матері Розінете Серрао.

— Я вдячна Богові за те, що моя мама пережила все дуже добре. І діти такі милі, — говорить Клавдія Мішель. — Найбільше в житті я мріяла стати матір"ю.

Зараз ви читаєте новину «Бабуся народила здорових онуків-близнят». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі