пʼятниця, 15 лютого 2008 14:52

Авраам Руссо перебрався до Америки назавжди

Автор: фото: Наталія ЧУБЕНКО
  На прес-конференцію в Києві Авраам Руссо прийшов із двома охоронцями
На прес-конференцію в Києві Авраам Руссо прийшов із двома охоронцями

38-річний російський співак Авраам Руссо живе в Америці. Переїхав туди 2006-го — після того, як у Москві його обстріляли невідомі. Руссо поранили в ногу, його оперували п"ять годин. Два місяці він лікувався в Москві, а тоді переїхав до Нью-Йорка.

— Нещодавно вперше за півтора року вийшов на сцену, — розповідає Авраам.

Співак привіз до Києва нову програму "Воскресіння". Руссо схуд, чорне волосся притрушене сивиною.

— Виступав на приватній вечірці в Росії. Спочатку боявся навіть стояти на сцені. Проспівав півгодини, хазяїн банкету сказав, що більше не треба. Пожалів мене.

Тих, хто стріляв у Руссо, досі не знайшли.

— Людей, які почали цим займатися, просто зупинили, — вважає він. — Я не дізнавався, як просувається слідство. Не хочу ділитися своїми припущеннями, бо буде лише гірше.

Пліткували, що в співака стріляли через борги. Він нібито не повернув $2 млн бізнесмену Тельманові Ісмаїлову, що позичив "на розкрутку."

— Тепер моя головна умова на концертах — охорона, — говорить Авраам. — Мене охороняють цілодобово. В Америці тримаю зв"язок зі спецслужбами. Повідомляю, куди лечу й чим займаюся. У Москві зараз концертів немає, але планую виступати там знову. За минулі роки в Росії дав їх понад 220.

Каже, що в Росії більше не житиме.

— Я перебрався до Америки назовсім, — знизує плечима. — Маю ґрін-карту, за рік можу отримати американський паспорт.

Авраама Руссо п"ять років розкручував чоловік співачки Валерії, 38-річний продюсер Йосип Пригожин. Пішовши від нього, Руссо нібито в інтерв"ю називав його злодієм, бо той приховував частину прибутків. Пригожин подав до суду за наклеп. Відсудив у колишнього підопічного 100 тис. руб. (майже 20 тис. грн) і заявив, що той винний ще мільйон.

— Я нічого поганого про Йосипа не казав, — відхрещується Авраам. — Колись запитав його, чи він вірить у те, що каже. Він промовчав. Може, совість нарешті прокинулася. Зараз ми на зв"язку, часом зідзвонюємося.

2005-го Авраам Руссо одружився з молодшою на 13 років американкою Морелою Фердман. Колись вона працювала менеджером співака Ріккі Мартіна. 2007 року в подружжя народилася донька Емануель.

— Вона моя копія, — хвалиться співак. — Коли стою з нею перед дзеркалом, бачу себе, тільки маленьким. Від дружини в доньки лише губи. Емануель — це моя душа. Слава Богу, що вона народилася. Коли в мене стріляли, дружина була на п"ятому місяці вагітності. Хто зна, що могло з нею статися.

Зараз ви читаєте новину «Авраам Руссо перебрався до Америки назавжди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі