четвер, 27 вересня 2007 15:44

Арік Еґмост освідчився в коханні кросвордом

Американець Арік Еґмост, 29 років, із міста Кембрідж поблизу Бостона довго вигадував оригінальний спосіб освідчення.

Разом зі своєю дівчиною 29-річною Джені Басс вони полюбляють недільним ранком розгадувати кросворди. Тож Арік вирішив сховати пропозицію в клітинках головоломки. Він попросив подружню пару, яка багато років складає загадки для місцевої газети, щоб вони вигадали весільний кросворд.

У виданні задум схвалили й надрукували головоломку під назвою "Неочікуване запитання". Під номером 111 була зашифрована "Пропозиція одружитися".

— Ми розгадували кросворд, — розповідає Еґмост. — Там були всілякі натяки на нас. Моє прізвище, ім"я її найкращої подруги. Дженні нічого не підозрювала. Побачивши ім"я своєї сестри,  здивувалася. Коли ми дійшли до "Ти вийдеш за мене?", я став на одне коліно й повторив фразу.

Дівчині знадобилася хвилина, щоб відповісти на запитання.

— Я нічого не підозрювала. Мені здалося дивним, що там стільки збігів, особливі для мене місця та люди, — згадує Басс. — А потім я все зрозуміла. Це було прозріння. Так романтично!

Зараз ви читаєте новину «Арік Еґмост освідчився в коханні кросвордом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі