четвер, 31 липня 2008 19:56

Японський пенсіонер знімається в порно

74-річний пенсіонер Сігео Токуда з японської столиці Токіо знімається в порнографічних фільмах. Японські кінорежисери запевняють, останнім часом люди охоче купують відео з літніми людьми. Токуда в цьому жанрі — зірка.

Сігео Токуда — псевдонім. Японець не хоче, щоб про зйомки дізналися дружина й донька.

— Я пишаюся тим, щоб роблю, — каже пенсіонер. — Але не можу розповідати кому завгодно, чим підробляю на пенсії.

За останні 14 років Токуда знявся майже в 350 порнографічних фільмах. Зазвичай виконує роль старого пана, який навчає молодих дівчат любовних утіх. Чоловік має гарне тіло. 2004 року японська кіностудія "ґлорі Квест" почала знімати з Токудою серіали.  Найприбутковішими роботами пенсіонера стали "Божевільне тренування для Лоліт" та "Заборонений будинок для літніх людей".

— Відео для дорослих із молодими акторами добре продаються лише перші три місяці після виходу, — каже режисер Рюїчі Кадовакі. — А от фільми з акторами літнього віку популярні постійно. Можуть залишатися бестселерами упродовж десяти років.

Кадовакі додає, що знімати кіно з літніми акторами дешевше. Вони отримують за фільм майже $2 тис. Молодим треба платити — до $100 тис.

Щорічний обіг японського ринку порнофільмів становить майже $1 млрд. Одна з найкрупніших японських мереж відеомагазинів "Цутая" щомісяця виставляє на продаж до 1000 нових порнофільмів. Із них 300 — відео з акторами літнього віку.

— Японське суспільство старішає, — каже Кадовакі. — Тому попит на такі стрічки зростатиме щороку.

Зараз ви читаєте новину «Японський пенсіонер знімається в порно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі