середа, 21 лютого 2007 16:05

Андре Сарда шиє білизну зі стрічками

Автор: фото: reuters/Paul Hanna
  Моделі демонструють білизну з колекції осінь–зима-2008 іспанського дизайнера Андре Сарда на цьогорічному Мадридському тижні моди
Моделі демонструють білизну з колекції осінь–зима-2008 іспанського дизайнера Андре Сарда на цьогорічному Мадридському тижні моди

На цьогорічному Мадридському тижні моди іспанський дизайнер Андре Сарда презентував нову колекцію білизни — осінь–зима-2008.

У велику моду Сарда прийшов із роду барселонських текстильників. Першу серію жіночої білизни випустив 1962-го під назвою "Ріск". Завдяки їй став популярним у США. В одязі від Сарда на обкладинках американських журналів свого часу з"являлася дружина американського президента Жаклін Кеннеді. Впізнаваним у Європі дизайнер став після того, як перший почав шити білизну з еластичним шнуруванням. Бюстгальтери-шнурівки він робить із шовку, кашемірової шерсті, нейлону та лайкри. Зараз Андре працює разом із донькою Нурією та сином Альберто. Сім"я Сарда випускає білизну на всі сезони.

— Своїми колекціями я завжди бунтував проти старомодної та непривабливої білизни, — каже дизайнер.

У Києві білизна та купальники від Андре Сарда з"явилися торік у липні. У мультибрендовому бутику "Дика орхідея" в ТЦ "Леонардо"

на вул. Б. Хмельницького моделі коштують від 800 до 8 тис. грн. Нині там продають колекцію білизни весна–літо-2007. Найдешевший бюст коштує від 1500 грн, трусики — від 900 грн. У новій колекції — речі з дуже тонким ліверсним мереживом. Його виготовляють спеціально для спідньої білизни. Сарда пропонує класичну чорно-червону білизну та комплекти кольору морської хвилі з нашитими дрібними намистинками. Останній варіант — більш молодіжний, є лише маленькі розміри.

У бутику кажуть, що найохочіше киянки купують білизну з торішньої колекції — чорні та білі вишиті бюстгальтери з атласними стрічками.

У "Дикій орхідеї" діє дисконтна картка мережі магазинів "Бюстьє".

Зараз ви читаєте новину «Андре Сарда шиє білизну зі стрічками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі