понеділок, 23 червня 2008 19:01

Американські школярки змовилися завагітніти

17 школярок завагітніли протягом одного навчального року в середній школі американського міста Глостер, штат Массачусетс. Дівчата зізналися, що домовилися між собою разом народити й виховати дітей, щоб не почуватися самотніми.

Із жовтня минулого року до шкільного медпункту мало не щодня приходили дівчата з різних класів. Усі просили перевірити їх на вагітність. Якщо тест показував негативний результат, вони засмучувалися. Якщо позитивний — раділи й розповідали про це іншим однокласникам.

У шкільній адміністрації занепокоїлися. Учителі та лікарі розпитали дівчат, і ті зізналися, що домовилися завагітніти всі разом, в ідеалі — одночасно. До початку літніх канікул у глостерській школі своєї мети досягли 17 дівчат віком до 16 років.

18-річна Аманда Айленд закінчила цю школу минулого року. Вона дізналася, що матиме дитину, коли навчалася у випускному класі. Каже, що інші дівчата дуже їй заздрили і хотіли й собі дітей.

— Вони вважали, що будуть щасливі, коли з"явиться дитина, яка буде любити їх просто так, — розповідає Аманда. — А я намагалася пояснити, що важко почуватися любимою, коли немовля починає кричати о третій годині ночі.

Тепер дирекція закладу планує приділяти більше уваги урокам статевого виховання. Лікарі після цієї історії переконані, що підліткам треба роздавати контрацептиви без згоди батьків. Нині це заборонено.

Зараз ви читаєте новину «Американські школярки змовилися завагітніти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі