середа, 03 жовтня 2007 17:13

Аліна Модоран здавала екзамени у весільній сукні

25-річна Аліна Модоран з румунського міста Турну-Северін, що на півдні країни, днями здавала усний іспит на право стати пожежником. На екзамен вона прийшла в білій весільній сукні з фатою.

Здивованим екзаменаторам пояснила, що прийшла до них прямо з церкви. Того дня в неї було весілля. Перевдягатися не захотіла через народне повір"я.

— Ми не могли перенести вінчання, тому що все запланували і призначили дату ще рік тому. А священик, який одружив нас, сказав, що знімати весільну сукню до першої шлюбної ночі — погана прикмета. Тож довелося йти так, — пояснила свій вигляд Аліна.

Наречений Йон Овідій Модоран та свідок провели молоду до пожежної станції, де проходив екзамен. Вони чекали на Аліну, щоб продовжити святкування.

Голова приймальної комісії Йон Вінтіла зізнався, що спочатку був шокований. Він навіть перевірив пожежний кодекс, чи не порушує весільне вбрання якогось правила.

— Виявилося, що заборони на носіння весільної сукні на екзамені не існує. У правилах зазначено тільки, що кандидат на посаду має виглядати пристойно, — каже Вінтіла. — Наречена виглядала пристойно, я навіть сказав би, чудово. Тож я дозволив їй складати іспит. На жаль, ані вона, ані три інші кандидати не справилися з завданнями. Тож у нас досі є три вакансії.

Зараз ви читаєте новину «Аліна Модоран здавала екзамени у весільній сукні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі