неділя, 18 березня 2007 15:49

Абу Зеїд виростив курку з чотирма кінцівками

Автор: фото: REUTERS/Nayef Hashlamoun
  Подивитися на чотирилапу курку до палестинського фермера Абу Зеїда, який тримає господарство неподалік від міста Хеврон, приїздять з усієї країни
Подивитися на чотирилапу курку до палестинського фермера Абу Зеїда, який тримає господарство неподалік від міста Хеврон, приїздять з усієї країни

Півроку тому на фермі у палестинця Махмуда Абу Зеїда народилося курча з чотирма лапами. Чоловік не вірив, що воно виживе, проте доглядав.

Зараз курка стала місцевою зіркою. Спочатку про неї написали в газеті, згодом показали по телебаченню.

Подивитися на птаха-мутанта приїжджають з усієї країни. Фермерові запропонували викупити курку. Однак той ще не вирішив, чи буде її продавати. Запевнив лише, що у суп не вкине.

Живе Зеїд неподалік від міста Хеврон, одного з найстародавніших на планеті. Подейкують, що дива у цьому регіоні відбуваються не вперше. Тому народження такого курчати Абу не здивувало. Чоловік вважає, що це — гарна прикмета.

Пояснити причини мутації птаха вчені поки що не можуть. Однак стверджують, що  вперше тварина зі значними відхиленнями прожила так довго.

Схожий випадок трапився в лютому цього року в британському містечку Нью-Форест, що у графстві Гемпшир. Там з"явилося на світ чотирилапе каченя. Його назвали Стампі. Свої зайві кінцівки птах використовує, щоб краще бігати. Нині він почувається нормально, має чудовий апетит.

2002 року каченя із зайвими кінцівками народилося в Австралії. Однак тоді чотирилапий Джек швидко помер.

Зараз ви читаєте новину «Абу Зеїд виростив курку з чотирма кінцівками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі