вівторок, 19 жовтня 2010 06:15

"Я злодій. Украв 250 тисяч доларів"

 

Данієль Мірлз з американського міста Г'юстон за рішенням суду шість років щосуботи стоятиме по 5 год. на людній вулиці з написом: "Я злодій. Украв $250 тис. із фонду "Гарріс Каунт", що збирає гроші жертвам злочинності. Данієль Мірлз". Він працював економістом у фонді. За 10 років украв чверть мільйона доларів.

Мірлз каже, що ставлення людей неоднозначне. Одні плюють йому вслід, інші — співчувають:

— До мене підійшли двоє чоловіків. Були обурені тим, що я ходжу з табличкою. Хоча сказали, що не схвалюють мого злочину.

Елоїза Мірлз — дружина Данієля — як тільки вийде з в'язниці, теж стоятиме з подібним написом на вулиці щонеділі. Вона 16 років працювала в офісі окружного прокурора. Елоїзу звинуватили в крадіжці $200 тис. У липні їй дали півроку в'язниці.

Також у подружжя конфіскували будинок, три автомобілі, зобов'язали протягом 10 років повернути всі вкрадені гроші та відпрацювати 400 год. на громадських роботах.

Такий вирок виніс суддя округу Гарріс, штат Техас, Кевін Файн. Чиновник прославився великою кількістю татуювань на тілі. Про себе Файн говорить, що він — алкоголік і колишній любитель кокаїну.

Зараз ви читаєте новину «"Я злодій. Украв 250 тисяч доларів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі