Ексклюзиви
четвер, 04 жовтня 2007 20:08

24-річний Рейнальдо Вавекче одружився з 82-річною Адельфою Вольпез

Автор: фото: REUTERS
  Аргентинець Рейнальдо Вавекче на весіллі цілує свою на 58 років старшу дружину Адельфу Вольпез. Подружжя проведе медовий місяць у бразильському Ріо-де-Жанейро
Аргентинець Рейнальдо Вавекче на весіллі цілує свою на 58 років старшу дружину Адельфу Вольпез. Подружжя проведе медовий місяць у бразильському Ріо-де-Жанейро

Минулого тижня в аргентинському місті Санта Фе 24-річний Рейнальдо Вавекче одружився з 82-річною Адельфою Вольпез. Закохані взяли шлюб після кількох років заручин. Вони не вінчалися в церкві, бо наречена говорить, що почувалася б незручно перед вівтарем.

Молодята познайомилися, коли Рейнальдо було 15. Тоді померла його мати, і він переїхав до її близької подруги Адельфи Вольпез. Рейнальдо та Адельфа кажуть, що покохали одне одного з першого погляду. Мовляв, із самого початку між ними виник зв"язок, який важко пояснити. Але зустрічатися вони почали, коли юнаку виповнилося 18.

Жінка зізнається, що сама стала ініціаторкою близьких стосунків. Вона не вважає таку велику різницю у віці перепоною для кохання.

— Я дуже щаслива, — говорить Адельфа. — Рейнальдо надзвичайний, дуже добрий, вихований і освічений. Нас ніколи не хвилювала різниця у віці.

Рейнальдо Вавекче каже, що пишається своєю дружиною. Запевняє, що їхні стосунки базуються на коханні та взаємній повазі.

— Мені завжди подобалися зрілі жінки, — каже наречений. — Байдуже, що подумають люди.

33-річний Мухамед Нур Че Муса з малайзійського міста Куала-Теренґґану торік узяв собі за дружину 104-річну Вук Кундор. Це був його перший шлюб, а от жінка до цього встигла вийти заміж 20 разів.

Коли вони познайомилися, Вук викликала в нього почуття жалю. У старенької не було ні дітей, ні рідних. Мухамед час від часу допомагав їй і швидко зрозумів, що вона надзвичайно мудра. За розмовами про релігію подружжя і проводить більшість часу. Вук ділиться з Мухамедом своїм досвідом, а той учить її читати тексти, написані латинським шрифтом.

Чоловік каже, що після одруження знайшов мир і спокій.

Зараз ви читаєте новину «24-річний Рейнальдо Вавекче одружився з 82-річною Адельфою Вольпез». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути