пʼятниця, 22 лютого 2008 18:10

16-річна мати вдруге народила трійню

16-річна Памела з аргентинської провінції Кордоба вдруге народила трійню. Дівчатка з"явилися на світ передчасно. Неповнолітня мати буде виховувати вже сімох дітей.

Перша трійня дівчат народилася, коли Памелі було 15 років. Тоді вона вже мала сина, якого народила в 14. Усі діти з"явилися на світ передчасно, проте лікарі стверджують, що малюки та мати здорові.

Після народження першої трійні родина отримала від місцевої влади новий будинок. 49-річна Мадлена, бабуся сімох малюків, каже, що нині вони потребують більшої допомоги. Жінка єдина в родині, хто працює, вона прибиральниця. Памела не справляється з дітьми, тому Мадлені часто доводиться лишатися вдома.

Місцеві жителі переконані, що Памелі треба частіше розповідати про засоби контрацепції. Лікарі за згодою неповнолітньої та її матері зробили Памелі перев"язку маточних труб. Тепер вона ніколи не зможе народити.

Шанс народити трійню без допомоги штучного запліднення — приблизно один на 8 тис. Шанси на те, що трійня двічі народиться в одній родині, — один на 64 млн.

Торік у серпні вдруге трійня з"явилася в жительки американського штату Огайо 39-річної Вікторії Ласіти. Після народження першої трійні чотири року тому вони з чоловіком вирішили, що хочуть іще одну дитину.

— Коли ми просили Бога про дитя, гадаю, треба було уточнити, що ми хочемо одну дитину, а не "комплект" дітей, — жартує Вікторія.

Зараз ви читаєте новину «16-річна мати вдруге народила трійню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі