пʼятниця, 04 квітня 2008 16:58

168 тисяч доларів просять за жіночі трусики

Автор: фото: REUTERS/Vivek Prakash
  Модель демонструє труси-стрінги, розшиті діамантами
Модель демонструє труси-стрінги, розшиті діамантами

24 комплекти вишуканої білизни представила на показі моди в Сінгапурі німецька компанія "Тріумф". Одна з манекенниць з"явилася на подіумі в трусах-стрінгах, розшитих діамантами. Модель тримали на плечах двоє чоловіків. Найбільший діамант на спідній білизні мав 30 каратів. Вартість каменя — $121 тис. За трусики просять $168 тис.

"Тиждень високої моди" в Сінгапурі закінчується 6 квітня. Тема цьогорічного фестивалю — "Легенди й нові зірки". Свої колекції представляли відомі європейські дизайнери й молоді азіатські модельєри.

Компанія "Тріумф" показувала свою білизну на 18-метровому подіумі, прикрашеному квітами. Колекцію "Віва ля Ів" ("Нехай живе Єва") деякі моделі демонстрували лише в трусиках. Інші тримали на плечах великих пітонів.

"Тріумфу" виповнилося 122 роки. У ньому працює майже 32 тис. людей. Річний обіг компанії становить понад $1,6 млрд.

Білизна трохи важка, але зручна

Торік американська компанія "Вікторіас Сікрет" представила комплект білизни вартістю $4,5 млн. Бюстгальтер, трусики, пов"язка на панчохи та заколка прикрашені діамантами, жовтими сапфірами й ізумрудами. Модель Селіта Ібенкс, яка рекламувала білизну, розповідає, що вона трохи важка, але зручна.

Найдорожчий бюстгальтер виготовила компанія "Фентезі Бра". Інкрустований діамантами ліфчик коштує $6,5 млн. Дизайнери кажуть, досі не знайшли покупців для такої вишуканої білизни.

Зараз ви читаєте новину «168 тисяч доларів просять за жіночі трусики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі