середа, 13 лютого 2008 18:15

12-річна Еллі Вайзмен через невідому недугу не набирає ваги (ФОТО)

  Еллі Вайзмен їсть шість разів на день, але не гладшає. Має слабкі м’язи, тому їй важко ходити
Еллі Вайзмен їсть шість разів на день, але не гладшає. Має слабкі м’язи, тому їй важко ходити

12-річна Еллі Вайзмен із британського містечка Ештон-ін-Мейкерфілд важить 15 кілограмів. Лікарі вважають, що дівчинка ніколи не зможе набрати вагу.

Еллі пройшла 130 медоглядів, але спеціалісти так і не встановили діагнозу. Нині вона ходить до звичайної школи, полюбляє шоколад та морозиво. Її улюблені страви — рибні палички, чіпси та макарони. Вона їсть шість разів на день, однак не набирає жодного кілограма.

— Еллі завжди важила мало, — розповідає мати дівчинки 37-річна Кірсті Вайзмен. — Уявіть собі, як ми почуваємося, знаючи, що вона страждає. Важко повірити, що ніхто не може їй допомогти.

Еллі народилася здоровою дитиною. Однак коли їй виповнилося три місяці, батьки помітили, що дівчинка не набирає ваги. Немовля поклали до лікарні й годували через трубочку в носі. Дівчинка росла, але завжди лишалася занадто худою для свого віку.

Зріст Еллі — 130 сантиметрів. У неї погано розвиваються м"язи. Вона не може самостійно пройти й сотні метрів — батьки возять її в колясці.

Батько дівчинки 41-річний Марк Вайзмен — майор у відставці. Свого часу він служив на війні у Персидській затоці. Марку довелося працювати з ядерними боєголовками. Після війни він лікувався від опромінення. Подружжя вважає, що хвороба Еллі пов"язана з урановим контактом батька, і продовжує шукати ліки для дівчинки.

Зараз ви читаєте новину «12-річна Еллі Вайзмен через невідому недугу не набирає ваги (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі