понеділок, 01 травня 2017 10:33

З'явилися відео з літака Москва - Бангкок, де постраждали 27 пасажирів

В результаті попадання літака в "повітряну яму" постраждали 27 пасажирів авіарейсу Москва - Бангкок компанії "Аерофлот".

"У постраждалих множинні переломи. Серед них є і росіяни, і іноземці", — повідомив завідувач консульським відділом посольства РФ в Таїланді Володимир Соснов.

Автор: news.day.az
 

Наслідки видно по безладно розкиданих по салону речей. Багато хто з зображених на відео людей виглядають постраждалими, один з них нерухомо лежить в проході між кріслами, що може свідчити про травму хребта.

"Це сталося за годину до посадки... Чим ближче до хвоста, тим сильнішими були удари. Коли ми пройшли подивитися, що сталося з людьми в хвостовій частині літака, то це було жахливе видовище: кров на стелі, на полицях, люди з зломленими носами", - розповідає жінка, яка опинилася на борту цього рейсу.

За словами автора відеозапису, при інциденті отримали травми діти.

Серйозні травми отримали люди, які не пристебнули ремені безпеки і стояли в проходах. Багато незакріплених предметів розкидало по салону літака. Постраждалих госпіталізували після прильоту до столиці Таїланду.

Щорічно у світовий цивільної авіації фіксується близько 750 випадків турбулентності в ясному небі.

Зараз ви читаєте новину «З'явилися відео з літака Москва - Бангкок, де постраждали 27 пасажирів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі