пʼятниця, 10 жовтня 2008 15:53

Жиріновський: США підштовхують Україну до військового конфлікту з Росією

Жиріновський звинуватив США в загостренні відносин України з Росією. Про це він сказав сьогодні під час відеомоста Москва-Київ.

"Режим в Тбілісі і Києві - це два режими, сформованих США, і їх головна мета - загострення відносин з Росією", - сказав Жиріновський.

Він переконаний, що таким чином Вашингтон намагається виправдатися за невдалі дії в Афганістані і Іраку.

Жиріновський упевнений, що США підштовхують Україну і Грузію до військового конфлікту з Росією. Також він додав, що Україна є основним постачальником озброєння грузинській армії, і ці постачання проводяться по непрозорих схемах.

"Американці дають гроші грузинам, вони купують у вас (України) зброю, а ваші (українські) продавці відправляють ці гроші до Америки", - вважає Жиріновський.

Він також додав, що Україна поставляє зброю в багато країн і може разом з Грузією бути звинувачена в розпалюванні третьої світової війни.

Жиріновський підкреслив, що світова спільнота не вводить ембарго на постачання зброї до Грузії тільки через позиції США.

"Ембарго вводиться там, де немає американських інтересів", - підкреслив він.

Як повідомлялося, в Державній Думі Росії заявляють, що готові допомогти Україні в звільненні судна Фаїна, захоплене піратами Сомалі, повідомляє Кореспондент.net.

Зараз ви читаєте новину «Жиріновський: США підштовхують Україну до військового конфлікту з Росією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі