пʼятниця, 12 січня 2018 08:57

Жириновський сказав українцям: Будемо розстрілювати вас

Жириновський сказав українцям: Будемо розстрілювати вас
Жириновський влаштував істерику через поставки американської летальної зброї в Україну. Фото: belsat.eu

Володимир Жириновський, російський політик і депутат Держдуми, влаштував істерику через поставки американської летальної зброї в Україну.

Як передає "24 Канал", відео інциденту опублікував Олег Кашин, російський журналіст, на своїй сторінці в Facebook.

Конфлікт стався під час пропагандистської програми "60 хвилин" на телеканалі "Росія 1". Вона була присвячена ситуації в Україні.

Російський політик почав кричати і погрожувати Україні після того, як український політолог Вадим Трюхан, який також був на прокремлівському політичному ток-шоу, назвав його попередні виступи цирком.

Жириновський сказав: "Будемо погрожувати, будемо розстрілювати вас, негідників. Ви – покидьки, бандити, вже 10 тисяч знищили. За кожного відповісте!".

Також він вимагав від Трюхана покинути ефір та називав його фашистом.

Ведуча спробувала заспокоїти Жириновського. І виправдалася: "Нікого розстрілювати ми не будемо".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандальний російський політик став першим конкурентом Путіну

Володимир Жириновський передавав зброю бойовикам ДНР через польового командира сепаратистів Михайла "Гіві" Толстих. Про це в інтерв'ю "Українській правді" розповів звільнений з полону терористів науковець Ігор Козловський. "Є певні структури, які фінансують окупований Донбас незалежно від Кремля. Починаючи від Жириновського. Так, ополченці розповідали, що Жириновський мав постійний зв'язок із "Гіві", який замовляв через нього ту чи іншу зброю".

Зараз ви читаєте новину «Жириновський сказав українцям: Будемо розстрілювати вас». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі