середа, 21 липня 2021 10:00

Жіночу збірну з гандболу оштрафували за те, що на матч вони не вдягли бікіні
3

Жіноча збірна Норвегії з гандболу вдягнула шорти замість бікіні на матч.
Фото: @amalieskram
Дівчат оштрафували за шорти на 1.5 тис. євро.
Раніше жіночі збірні вдягали плавки від купальнику.

Жіночу збірну Норвегії з гандболу оштрафували на €1,5 тис. за шорти замість бікіні на чемпіонаті Європи з пляжного гандболу.

Про це йдеться в заяві Європейської федерації.

Спортсменки вдягли шорти замість плавок від купальника під час матчу за бронзову медаль проти збірної Іспанії в місті Варна, Болгарія. Бікіні назвали занадто відвертим вбранням для спорту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збірна Данії виграла чемпіонат Європи з гандболу

Шорти не відповідають єдиним правилам для спортсменів, зазначили в Єврофедерації. Норвегія вважає, що спортсменки мають бути вільними у виборі одягу для матчів.

"Ми пишаємося цими дівчатами, які під час чемпіонату Європи підвищили свій голос і заявили, що досить. Ми у федерації підтримуємо вас. Разом ми продовжимо боротися за зміну правил щодо одягу, щоб гравці могли грати в тому одязі, у якому їм зручно", — заявила Федерація гандболу Норвегії.

У найближчі місяці поправки Норвегії обговорюватимуть. Якщо їх приймуть, то одяг змінять для всіх команд світу.

Бразильська супермодель Ізабель Гулар, одна з ангелів Victoria's Secret, показала серію спокусливих фото з грецького острову Міконос.

Зараз ви читаєте новину «Жіночу збірну з гандболу оштрафували за те, що на матч вони не вдягли бікіні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі