вівторок, 09 березня 2021 10:31

Жінка знайшла прихований вхід у таємну квартиру у своїй ванній

Жінка знайшла прихований вхід у таємну квартиру у своїй ванній
У таємному приміщенні без туалету та з оголеними трубами жінка знайшла сміття на підлозі й порожні пляшки. Фото: TikTok

У Нью-Йорку жінка випадково знайшла прохід у таємну двокімнатну квартиру за дзеркалом у власній ванній. Наявність приміщення за стіною залишається таємницею навіть для домоправителів.

Саманта Хартсоу помітила постійні протяги у ванній кімнаті без вентиляції. Намагаючись знайти щілини, вона зрозуміла, що дме з-під дзеркала, пише The Guardian. Демонтувавши його, Хартсоу побачила вхід у приховане приміщення. Озброївшись молотком, господиня квартири полізла, аби перевірити, що там.

"Цікавість вбила кішку, цікавість вб'є мене. Але я не можу не знати, що розміщене по той бік моєї ванної. Думаю, що у кожного в Нью-Йорку є такі маленькі квартири", - сказала вона.

У таємному приміщенні без туалету та з оголеними трубами жінка знайшла сміття на підлозі коридору та порожні пляшки у кімнатах. Свої пригоди у квартирі вона виклала в TikTok, де відео набрало тисячі переглядів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Блювота кита може принести жінці понад чверть мільйона доларів

У Володимирі-Волинському біля будівлі міськради виявили підземелля XVIII ст. Підземні ходи знайшли у проваллі, яке утворилось посеред вулиці.

Зараз ви читаєте новину «Жінка знайшла прихований вхід у таємну квартиру у своїй ванній». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі