понеділок, 06 серпня 2018 13:06

Жінка зібрала вдома 70 котів

Жінка зібрала вдома 70 котів
Сіна Шівдасані доглядає за 70 котами і 3 собаками

70 котів і 3 собаки зібрала у своєму будинку мешканка індійського міста Мумбаї 37-річна Сіна Шівдасані. Підбирала травмованих під час ДТП і покинутих тварин.

Жінка працює в магазині для домашніх улюбленців. Мешкає з матір'ю та доглядальницею в однокімнатному будинку площею 18,5 м². Близькі поділяють любов до тварин, запевнила Mumbai Mirror.

Сіна знімала квартири в інших районах міста, але через тварин постійно конфліктувала із власниками. Останній вимкнув їй світло на 52 дні.

"Уявіть собі, як це жити без телевізора та холодильника. Я платила за будинок 16 тис. рупій у місяць (близько $233 - Gazeta.ua). Постійно приходили поліція та служба тварин. Я така популярна серед них через свою любов до тварин. Поліцейські із усіх районів, де я жила, мене знають", - каже жінка.

Тепер від сусідів нема проблем.
"Всі коти доглянуті, ніколи не лишаються без нагляду за моєї відсутності", - каже Сіна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Створили пилосос у вигляді кішки

1999 року її сестра врятувала на вулиці котеня. Дала кличку Мау. Доглядання за ним змінило все життя, пригадує.

"Багато моїх тварин травмовані, дехто паралізований. Коли знайшла одного із них - Чінту - у нього був вивих шиї. Деякі народжуються тут. Я не можу стерилізувати їх - не маю грошей", - розповідає жінка.

Щодня витрачає на харчі 400 рупій - близько $6. Купує для них 5 кг рису, курку, свіжу та сушену рибу. Деякі тварини мають проблеми із зубами. Їжу для них перебиває у міксері. Найсумніший момент, коли коти помирають, каже.

Чихуахуа з Пуерто-Ріко Міллі потрапляла до Книги рекордів Гіннесса тричі. Спочатку вона стала найменшим цуценям у світі, потім найменшою собакою. Тепер встановили, що її найбільше клонували. Вчені з Південної Кореї створили 49 генетично ідентичних копій Міллі. Намагалися розгадати таємницю її розмірів.

Зараз ви читаєте новину «Жінка зібрала вдома 70 котів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі