четвер, 15 липня 2021 14:41

Жінка залишала записки в туалетах з проханням звільнити її

Жінка залишала записки в туалетах з проханням звільнити її
Передбачуваний ґвалтівник, 38-річний Корі Брюер, заарештований / Поліція округу Аллегейні

Жінку врятували після того, як залишила кілька записок в громадських туалетах. Там стверджувала, що перебувала в полоні протягом кількох місяців.

Поліція Пенсільванії, США, заарештувала 38-річного Корі Брюер в неділю, 11 липня, на підставі низки заяв про насильницькі дії, зокрема утримання жінки проти її волі. Про це пише Daily Star.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Викрали 80 учнів та вбили двох людей: бандити напали на школу

Тривожні записки передбачуваної жертви вперше знайшли в минулий четвер. За словами поліції, записку знайшли прикріпленою до дзеркала в жіночому туалеті супермаркету мережі Walmart.

У записці йшлося: "Якщо мене не знайдуть, скажіть сім'ї, що я люблю їх".

Жінка стверджувала, що Брюер озброєний ножем. Він контролював усі аспекти її життя, піддаючи її сексуальному насильству. Після звільнення жінка повідомила поліції, що мала раніше стосунки з Брюером.

У записці була адреса, опис машини й прохання зателефонувати в службу 911. Коли поліцейські пішли за адресою, ніхто не відчинив двері, попри те, що співробітники чули, як всередині пересувають меблі. Повернувшись у неділю, поліція взяла ордер на обшук, врятувала жертву, і взяла Брюера під варту.

Жінка розповіла, що Брюер ґвалтував її, бив і душив багато разів, погрожував вбити її та дітей, якщо спробує піти. Жінка також стверджувала, що він насильно фотографував її оголеною.

Брюера звинувачують у зґвалтуванні, душінні та незаконному обмеженні свободи. 22 липня він має постати перед судом.

Раніше в цьому місяці китаєць на прізвище Ло, 90 років, зустрівся з давно втраченим сином на ім'я Фу, 60 років. Дитину чоловіка вкрали на залізничній станції 58 років тому.

Зараз ви читаєте новину «Жінка залишала записки в туалетах з проханням звільнити її». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі