середа, 28 липня 2021 18:08

Жінка, яка народила рекордні дев'ять дітей, досі лікується

Жінка, яка народила рекордні дев'ять дітей, досі лікується
Друг сім'ї опублікував в соцмережах рідкісне фото, на якому всі дев'ять дітей / Twitter

Жінка, яка народила дев'ять дітей, розповіла, як їй важко. Діти досі в інкубаторах. Їм змінюють до 100 підгузників в день і дають 6 л молока.

26-річна Халіма Сіссе народила їх в клініці в марокканському місті Касабланка 5 травня. Вона побила світовий рекорд, встановлений Надею Сулеман 2009 року, яка народила вісім дітей, які вижили. Про це пише Daily Mail.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Звабливі й турботливі: багатодітні мами, які стали секс-символами

Дев'ять малюків Сіссе зачала природним шляхом. Кожен при народженні важив від 0,5 до 1 кг. Вони залишилися після народження в інкубаторах у відділенні інтенсивної терапії клініки, де за ними цілодобово наглядали лікарі й медсестри.

Сіссе дізналася, що в неї буде дев'ять немовлят за кілька хвилин до пологів шляхом кесаревого розтину. Це стало для неї шоком. Вона думала, що їх буде сім. Майже через три місяці шестеро немовлят досі в інкубаторі під пильним наглядом.

"Доки народжувалися немовлята, у мене в голові виникало багато питань. Прекрасно розуміла, що відбувається, і, здавалося, що з мене виходить нескінченний потік дітей. Моя сестра тримала мене за руку. Але все, про що я могла думати, як піклуватимуся про них і хто мені допоможе?" - каже жінка.

Вона все ще одужує і відвідує немовлят тільки двічі на день на 30 хв., щоб прив'язатися до них. Їх годують кожні 2 год. Вони випивають 6 л молочної суміші на день, і їм дають до 100 підгузників, які змінюють кожні 2 год. Вони також проходять медичні огляди кожні 3 год. Рахунок за лікування в $1,5 млн оплачує уряд Малі. Очікується, що діти залишаться в лікарні ще на два місяці. Сіссе живе в окремій палаті в клініці.

Сім'я росіянки й турецького мільйонера з грузинського Батумі хоче стати найбільшою у світі. У них вже 11 дітей, але вони хочуть більш як 100. Щоб створити найбільшу родину у світі, вони планують платити сурогатним матерям, щоб ті народжували їм більше дітей.

Зараз ви читаєте новину «Жінка, яка народила рекордні дев'ять дітей, досі лікується». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі