середа, 18 жовтня 2017 06:06

Жінка спалила дітей у печі

Жінка спалила дітей у печі
24-річну матір 4 дітей підозрюють у жорстокому вбивстві. Фото:New York Post.

24-річну американку підозрюють у тому, що вона заживо спалила двох своїх дітей у печі.

Мешканка штату Атланта Ламура Вільямс страждає на психічні розлади та мала проблеми у відносинах з чоловіком, повідомляє New York Post.

Правоохоронці дізналися про злочин у минулу пятницю, але свідки припускають, що тіла пролежали до того кілька днів.

Одному загиблому хлопчику виповнилося 2 роки, другому — 1 рік. Це спільні діти Ламури та її нинішнього чоловіка на ім'я Джаміль Пен. Також у Ламури є 3-річний син та 6-річна донька, але вони не постраждали. Місце перебування дівчинки невідоме.

"Я втратив усе. Так. Я втратив усю свою душу", - сказав батько репортерам у короткому інтерв'ю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повідомили причини пожежі, де загинула дитина з бабою

Спочатку жінка стверджувала, що лишила дітей на няньку на 11 годин, а прийшовши додому, побачила їх у квартирі мертвими.

Чоловік стверджує, що дружина живцем поклала хлопчиків до печі, а рештки продемонструвала йому через відео-дзвінок та у всьому зізналася.

Родина переживала негаразди. Джаміль Пен зізнався, що в останнє бачив своїх синів місяць тому. Попри шок, чоловік відразу ж зателефонував до поліції.

Мати Ламури говорить, що жінка страждає від невизначеного психічного захворювання. Сестра підозрюваної розповіла журналістам, що у Ламури були проблеми з дітьми, і родина зверталася до представників влади.

В окрузі Напа через раптове займання будинку загинула пара, котра цього року відзначила так зване коронне весілля - 75-у річницю подружнього життя. Ветерану Другої світовової війни Чарльзу Ріппеюї виповнилося 100 років, а його дружині Сарі — 98. У подружжя 5 дітей.

Зараз ви читаєте новину «Жінка спалила дітей у печі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі