четвер, 08 квітня 2021 11:42

Жінка не знала, що вагітна, доки дитина несподівано не випала в туалет

Жінка не знала, що вагітна, доки дитина несподівано не випала в туалет
Мелісса та Донні з малюком Ліамом / Daily Star

Жінка з Бостона не розуміла, що вагітна, доки не народила в туалеті. Вважала, що її болі спричинені камінням у нирках.

Мелісса Сурджекофф, 38 років, народила хлопчика в туалеті свого будинку після того, як відчула, як щось "виривається" з неї. Її наречений Донні Кемпбелл, 37 років, зайшов і несподівано виловив з унітаза сина Ліама. Про це пише Daily Mail.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 26-річна породілля померла від Covid-19. Що з дитиною

Донні сказав, що сприйняв сина за гігантську какашку, але потім швидко зрозумів, що цього не може бути, "бо воно було занадто великим".

"Я дивилася в унітаз і не знала, що це таке. Думала, втратила орган. Кричала, божеволіла, була шокована. Не розуміла, що коїться, а Донні прийшов у туалет і врятував дитину", - сказала Мелісса.

Донні очистив Ліама, використовуючи ту ж техніку, яку бачив у телешоу, і за кілька секунд немовля почало дихати. Парамедиків викликали в період між посиленням болю в матері, яка нічого не підозрювала про вагітність, і пологами. Рятувальники були приголомшені, побачивши новонародженого замість ниркових каменів.

Меліссу та Ліама доправили в лікарню, де в малюка виявили незначний дефіцит заліза, а в іншому він здоровий. У новоспеченої матері були нерегулярні менструації. А збільшення ваги вона пов'язувала з тим, що застрягла в будинку під час карантину.

Пара разом з 2014-го. Заручені з 2016 року і планували одружитися 2020-го, але подію довелося скасувати через пандемію. Однак тепер планують побратися 18 червня.

Зараз ви читаєте новину «Жінка не знала, що вагітна, доки дитина несподівано не випала в туалет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі