понеділок, 02 серпня 2021 11:17

Жінка має найбільший у світі рот

Жінка має найбільший у світі рот
Саманта спочатку стала відомою в TikTok / Книга рекордів Гіннеса

Жінка, яка здобула популярність у соцмережі TikTok завдяки надзвичайно великому роту, офіційно визнана Книгою рекордів Гіннеса.

Саманта Рамсделл, 31 рік, з Нью-Йорку визнана людиною з найбільшим у світі ротом. Перед цим вона зібрала 1,7 млн ​​передплатників в соцмереж завдяки кліпам, у яких кладе в рот низку великих продуктів, зокрема цілу порцію великої картоплі фрі з McDonald's. Про це пише Mirror.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Власниця рекордно довгого волосся обрізала його

Розмір її рота - 6,56 см. При вимірюванні в ширину він досягає понад 10 см.

Саманта каже, що почувається прекрасно через те, що може відзначити свою незвичайну рису, яка раніше змушувала її соромитися. Жінка працює торговим представником у сфері медицини.

"Якщо у вас якась частина тіла більша чи щось унікальне, і ви хотіли б поборотися за титул Книги рекордів Гіннеса, я б порадила вам зробити це. Пишайтеся і зробіть це своїм найбільшим надбанням. Це ваша суперсила. Це те, що робить вас особливим і відмінним від інших", - каже Саманта.

Незважаючи на те, що в неї був незвично великий рот протягом усього життя, тільки торік вона почала демонструвати його, поміщати туди велику кількість їжі та викладати відео в соцмережах.

У липні в Бангладеш знайшли найменшу корову у світі. Люди приходять на ферму, де вона живе, ігноруючи загальнонаціональний карантин.

Зараз ви читаєте новину «Жінка має найбільший у світі рот». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі