понеділок, 21 жовтня 2019 10:52

Зеленський попросив у Японії безвіз для українців

Зеленський попросив у Японії безвіз для українців
Глава держави вважає, що безвіз з Японією необхідний для українців, особливо напередодні Олімпійських ігор-2020 Фото: Главком

Президент України Володимир Зеленський прибув із робочим візитом у Японію.

Глава держави вважає, що безвіз із Японією необхідний для українців, особливо напередодні Олімпійських ігор-2020, пише Главред.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський відвідає церемонію японського імператора

"Високо цінуємо рішення Японії щодо пом'якшення з 1 січня 2018-го візового режиму для громадян України. Будемо вдячні за продовження розгляду питання про безвізовий режим для українців, особливо напередодні Олімпійських ігор-2020", - написав Зеленський у Telegram-каналі.

Президент Володимир Зеленський 21 жовтня прибув із робочим візитом у Японію. Глава держави візьме участь у церемонії інтронізації імператора Японії Нарухіто. Крім того, у Зеленського запланована в Японії низка зустрічей, у тому числі з прем'єр-міністром країни Сіндзо Абе. У робочій поїздці Володимира Зеленського супроводжує дружина Олена.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський попросив у Японії безвіз для українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі