четвер, 11 травня 2017 06:06

Зек перевдягнувся жінкою, щоб втекти з тюрми
3

В'язень перевдягнувся жінкою, щоб утекти з тюрми
Фото: Daily Mail
В'язень перевдягнувся жінкою, щоб утекти з тюрми
В'язень перевдягнувся жінкою, щоб утекти з тюрми

Небезпечний бандит на прізвисько Дон Чіко спробував втекти з в'язниці суворого режиму в Гондурасі. Для цього видав себе за жінку.

55-річний Дон Чіко (справжнє ім'я – Франсиско Еррера Аргета) потрапив за ґрати у вересні 2015-го. Очолював одну з банд. Був звинувачений у вбивствах і нелегальному володінні зброєю.

Днями придумав спосіб втекти з тюрми. Скористався тим, що до в'язнів приходять родичі. Знайшов загублене посвідчення відвідувачки, Хасінти Араужо. Вирішив видати себе за цю жінку, пише Daily Mail.

Щоб реалізувати свій план, Аргета вдягнув довгу спідницю, світлу перуку, черевики на підборах і темні окуляри. Зробив фальшиві груди та яскравий макіяж. Спробував покинути будівлю в'язниці разом з родичами інших ув'язнених.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Злодій-невдаха ховався від поліції в дивані

Злочинцеві вдалося пройти повз кількох наглядачів. Проте подбавши про зовнішність, він забув змінити голос. Коли охоронець біля воріт в'язниці запитав номер посвідчення, "відвідувачка" відповіла хрипким чоловічим басом. Її попросили зняти темні окуляри. Тоді й виявили, що це замаскований Аргета.

За словами правоохоронців, чоловіка покарають за спробу втечі. Планують перевести до найсуворішої в'язниці країни, що розташована в Санта-Барбарі.

У місті Натал на північному сході Бразилії ув'язнені захопили виправну установу "Алькакузе". Під час зіткнень троє в'язнів були обезголовлені. Ще 10 загинули під час бійок.

Зараз ви читаєте новину «Зек перевдягнувся жінкою, щоб втекти з тюрми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі