четвер, 24 вересня 2020 18:08

За позовом "кухаря" Путіна: у Росії арештували квартиру та рахунки Навального

За позовом "кухаря"  Путіна: у Росії арештували квартиру та рахунки Навального
Фото: "Укрінформ"

Квартиру та рахунки російського опозиціонера Олексія Навального, якого отруїли нервово-паралітичною речовиною групи "Новічок", арештували.

Арешт наклали, коли політик був у комі, повідомила "Українська правда" із посиланням на публікацію прессекретарки Навального Кіри Ярмиш.

"27 серпня, тобто через тиждень після отруєння, пристави-виконавці оголосили про заборону реєстраційних дій на його частку у квартирі в Мар'їно. Це означає, що квартиру можна продати, подарувати або закласти. Тоді ж заарештували й рахунки Олексія", - розповіла Ярмиш.

Вона зазначила, що арешт наклали за позовом компанії "Московський школяр", яку пов'язують з "кухарем" президента Росії Володимира Путіна бізнесменом Євгеном Пригожиним.

У 2018 році ФБК випустили розслідування в якому довели, що спалах дизентерії в школах і дитячих садках Москви пов'язаний з неякісним харчуванням, що поставляє компанія Пригожина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зварив на кухні і випив - Навальний відповів на слова Путіна про можливе самоотруєння

Російського опозиціонера Олексія Навального, який з 22 серпня лікувався в берлінській клініці "Шаріте", виписали зі стаціонару. Німецька влада не повідомляє, де перебуває.

Зараз ви читаєте новину «За позовом "кухаря" Путіна: у Росії арештували квартиру та рахунки Навального». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі