вівторок, 27 жовтня 2020 10:31

Влада готується до заворушень після виборів

Влада готується до заворушень після виборів
Фото: pixabay

Міністерство внутрішньої безпеки США веде підготовку до можливих безладів на тлі виборів президента 3 листопада. Про це повідомляє американський телеканал CNN.

Зокрема, джерело телеканалу повідомило, що до можливих загострень ситуації готують додатково офіцерів прикордонно-митної служби й імміграційно-митної поліції. Військових можуть залучити до охорони федеральних будівель.

"У нас є підготовлені команди, якщо виникне необхідність. При цьому у відомстві немає ніяких певних розвідданих про якусь загрозу насильства", — заявив виконувач обов'язків заступника міністра внутрішньої безпеки Кен Куччінеллі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп насміхається над Байденом через неправильне ім'я

3 листопада в США пройдуть чергові президентські вибори, в результаті яких буде обрано людину, яка очолить країну на наступні чотири роки.

Цьогоріч головними претендентами на крісло глави Білого дому є республіканець Дональд Трамп - чинний керівник держави та демократ Джо Байден – екс-сенатор і віце-президент за часів правління Барака Обами.

Зараз ви читаєте новину «Влада готується до заворушень після виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі