пʼятниця, 24 травня 2019 12:49

Випускники влаштували флешмоб у БДСМ-костюмах

Автор: https://www.vl.ru/
  Фотографії дівчини в міліцейській формі поряд з хлопцями в масках зайчиків і з заклеєними скотчем сосками розлетілися по соцмережах
Фотографії дівчини в міліцейській формі поряд з хлопцями в масках зайчиків і з заклеєними скотчем сосками розлетілися по соцмережах

11-тикласники школи №74 у Владивостоці Російської Федерації влаштували флешмоб у БДСМ-костюмах із нагоди закінчення школи.

Школярі спочатку танцювали під музику на ґанку школи, а потім перемістилися до актової зали, повідомляє портал VL.ru.

Директорка Галина Пугіна розповіла, що дізналася про події напередодні та вже поспілкувалася з однією з дівчат. З'ясувалося, що це сталося не на урочистій лінійці, а днем раніше.

"Минулого року школярки влаштували яскравий виступ в образах стиляг, одягнувши сукні в горошок. Цього разу планувалося аналогічне шоу, але все пішло не за планом. Школярі, про яких зараз говорять, – із 11-го "Б". Цей клас взагалі часто намагався продемонструвати, що вони вже дорослі", - пояснила директорка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сьогодні в українських школах лунає останній дзвоник (фото)

Із школяркою, яка одягла міліцейську форму, вже поговорили. За її словами, вона не думала і не знала, що "робить щось погане". З іншими учасниками скандального флешмобу вчителі та директорка також поговорять. Як повідомили у прес-службі УМВС Росії у Владивостоку, за фактом відеозапису проводиться перевірка, встановлені особи учасників інциденту, а також їхніх батьків.

Автор: https://www.vl.ru/
  Форму співробітниці правоохоронних органів школярі купили в магазині спецодягу
Форму співробітниці правоохоронних органів школярі купили в магазині спецодягу

Форму співробітниці правоохоронних органів школярі купили у магазині спецодягу спеціально для проведення заходу.

За незаконне носіння форменого одягу зі знаками розрізнення, з символікою правоохоронних органів у РФ передбачена адміністративна відповідальність у вигляді штрафу до 1500 руб. із конфіскацією.

У Росії хочуть заборонити комп'ютерну гру Minecraft, бо вона збільшує кількість розлучень і викликає агресію. Гра Minecraft створена за принципом свободи дії. У ній персонаж може досліджувати ігрове середовище, купувати предмети, спілкуватися з іншими персонажами та вбивати їх.

Зараз ви читаєте новину «Випускники влаштували флешмоб у БДСМ-костюмах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі