середа, 21 квітня 2021 09:01

Вийшов на екрани серіал "Вокер - техаський рейнджер"

Вийшов на екрани серіал "Вокер - техаський рейнджер"
Реклама серіалу "Уокер: техаський рейнджер" / Wikipedia

21 квітня 1993 року на американському телеканалі CBS розпочали показ серіалу "Вокер - техаський рейнджер" з актором Чаком Норрісом у головній ролі.

У центрі історії - життя й робота техаського рейнджера Корделла Вокера, якого зіграв Чак Норріс. Трансляція першого сезону розпочалася навесні 1993-го. Наступні 200 серій виходили в ефір каналу до 19 травня 2001 року. Серіал транслювали в понад 100 країнах. На його основі згодом знали повнометражний фільм "Крутий Вокер: випробування вогнем".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обігнав "Гру престолів": Назвали найдорожчий серіал в історії

Серіал відомий своїми моральними цінностями, а також тим, що основною зброєю правоохоронців були бойові мистецтва. Він здобув культового статусу і його багато разів транслювали.

1999 року за його мотивами вийшло кілька книжок авторства Джеймса Різонера. 2019-го оголосили, що компанія CBS розробляє перезавантаження серіалу "Вокер" з уродженцем Техасу в головній ролі - актором Джаредом Падалекі. Прем'єра нового "Вокера" в США відбулася 21 січня 2021 року.

Зараз ви читаєте новину «Вийшов на екрани серіал "Вокер - техаський рейнджер"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі