понеділок, 24 лютого 2020 08:22

Відсьогодні в США діють жорсткі правила видачі Green Card

Відсьогодні в США діють жорсткі правила видачі Green Card
Із 24 лютого Сполучені Штати ускладнюють правила видачі Green Card іноземцям. Фото: europortal.biz.ua

Із 24 лютого Сполучені Штати ускладнюють правила видачі Green Card іноземцям.

Зміни торкнуться тих, хто сподівається на отримання державної допомоги. Це дозволить захистити американських платників податків та підтримає програми соціального забезпечення для американців. Зміни мають скоротити дефіцит федерального бюджету, повідомили в Білому домі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українцям дали поради, як простіше отримати візу до США

"Це відновить основоположний правовий принцип, згідно з яким нові члени суспільства повинні бути фінансово самостійними і не залежати від щедрості платників податків США", – сказано у повідомлені.

Ініціативу в серпні 2019 року висунув помічник президента США Стівен Міллер. Влада може відмовити у в'їзді або видачі Green Card, виходячи з рівня доходів або того, як часто людина користується програмами соціальної допомоги. Сюди належить соціальне забезпечення, талони на харчування, державне житло або безкоштовна медична страховка за програмою Medicaid.

Конгрес США повинен покінчити з диверсіфікаційною візовою лотереєю Green Card і припинити ланцюгову міграцію в Америку. До цього президент США Дональд Трамп закликав ще у грудні 2017-го року. Правила мали набути чинності в середині жовтня 2019 року, однак тоді вони були оскаржені в суді.

Зараз ви читаєте новину «Відсьогодні в США діють жорсткі правила видачі Green Card». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі