понеділок, 26 липня 2021 03:48

Від Covid-19 помер блогер, який був затятим супротивником вакцинації

Від Covid-19 помер блогер, який був затятим супротивником вакцинації
Стівен Гармон помер від коронавірусу. Фото: BBC

Від коронавірусу помер 34-річний блогер Стівен Гармон, який висміював кампанії по вакцинації від Covid-19.

Він вважав, що від коронавірусу повинна захищати перш за все віра. Саме з цієї причини він відмовлявся вакцинуватися і неодноразово відкрито сміявся над вакцинацією і в цілому з пандемії в світі, інформує видання ВВС.

Чоловік був прихожанином церкви Hillsong.

Незабаром після того, як у Стівена Гармона діагностували Covid-19, у нього стала розвиватися пневмонія.

Про свою боротьбу із захворюванням блогер повідомляв своїм підписникам у соціальній мережі Twitter. Там же він розповів, що лікарі повідомили йому про те, що йому необхідно буде підключення до апарату штучної вентиляції легенів. Своїх фоловерів він попросив помолитися за нього.

За три дні до своєї смерті Гармон написав в Twitter пост зі зверненням до своїх передплатників про те, що всім, хто не вірить, що Бог здатний зцілити його через апарат ШВЛ, краще триматися від нього якнайдалі.

Останній пост Стівена був про те, що він таки вирішив пройти інтубацію. Він знову попросив фоловерів молитися за нього і сказав, що не знає, коли прокинеться. Незабаром після цього медики повідомили, що блогер помер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ще одна країна заборонить невакцинованим відвідувати публічні місця

В Ізраїлі з початку серпня скасовують безкоштовне тестування на коронавірус для невакцинованих. Рішення про введення платних тестів прийнято ще й для того, щоб стимулювати громадян зробити щеплення.

Зараз ви читаєте новину «Від Covid-19 помер блогер, який був затятим супротивником вакцинації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі