четвер, 22 жовтня 2020 05:38

Вибори в США: Обама публічно виступив на мітингу за Байдена

Вибори в США: Обама публічно виступив на мітингу за Байдена
Обама підтримав Байдена і розкритикував Трампа. Фото: REUTERS

Попередній президент США Барак Обама вперше виступив на мітингу за кандидата в президенти від Демократичної партії Джо Байдена, який був у його адміністрації віцепрезидентом.

"Я ніколи не сподівався, що Дональд Трамп підтримає моє бачення або продовжить мою політику, але я мав надію, що заради країни він може проявити певний інтерес і серйозно поставиться до цієї роботи",- заявив Обама у Філадельфії, повідомляє Укрінформ.

"Проте Трамп не проявив жодної зацікавленості виконувати роботу або допомагати комусь – крім себе та своїх друзів", - наголосив колишній президент США.

Він також висловив серйозні сумніви щодо податкової політики, запровадженої за період президентства Трампа, а також реагування його адміністрації на пандемію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Байден назвав пріоритети у відносинах з Україною

"Економічний збиток, який він (Трамп – ред.) спричинив, пом'якшивши (карантинні – ред.) заходи реагування на пандемію, означає, що він стане першим президентом після Герберта Гувера, який втратить роботу", - заявив Обама, нагадавши про ганебну економічну політику 31-го президента, від якого на виборах після першого терміну відмовилась більшість республіканців.

"Ми не можемо дозволити собі ще чотири роки цього", - заявив Обама.

Вибори президента США мають відбутися 3 листопада. Головними кандидатами на виборах виступають чинний глава Білого дому Дональд Трамп та ексвіцепрезидент Джо Байден.

Зараз ви читаєте новину «Вибори в США: Обама публічно виступив на мітингу за Байдена». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі