понеділок, 20 січня 2020 19:47

Верховний суду Ірану закликав терміново виплатити компенсації загиблим у авіакатастрофі

Верховний суду Ірану закликав терміново виплатити компенсації загиблим у авіакатастрофі
Ебрахім Раісі закликав іранську владу терміново виконати свої зобов'язання. Фото: vocaleurope.eu

Голова Верховного суду Ірану Ебрахім Раісі закликав іранську владу терміново виконати свої зобов'язання щодо компенсації сім'ям жертв катастрофи літака МАУ під Тегераном.

"Негайно виплатити компенсації родичам загиблих унаслідок авіакатастрофи українського лайнера", - процитувало його слова іранське агентство Tasnim.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Авіакатастрофа Boeing 737: іранський міністр прибув в Україну із посланням для Зеленського

Раісі повідомив про те, що представники судової влади Ірану зв'язалися по телефону із сім'ями всіх іранців, які загинули у катастрофі літака.

В терміналі аеропорту Бориспіль попрощалися з екіпажем та пасажирами рейсу Тегеран-Київ. В літак Boeing 737 влучила іранська ракета 8 січня. Тіла загиблих привезли близько 11:00. Їх зустрічали президент Володимир Зеленський, прем'єр-міністр Олексій Гончарук, спікер Верховної Ради України Дмитро Разумков та президент компанії МАУ Євгеній Дихне. Під жалобну музику солдати у парадній формі віднесли закриті труни з прапором України від літака до машин. Далі їх перевозили до терміналу В. Першим винесли труну з Володимиром Гапоненком, командиром екіпажу.

Зараз ви читаєте новину «Верховний суду Ірану закликав терміново виплатити компенсації загиблим у авіакатастрофі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі