четвер, 23 лютого 2017 17:53

Велику плантацію коноплі знайшли у бомбосховищі

Велику плантацію коноплі знайшли у бомбосховищі

Цієї ночі у Великій Британії у графстві Вілтшир поліція виявила плантацію коноплі, яку оцінили у понад £1 млн. Її засіяли у старому підземному бункері-бомбосховищі, призначеному для порятунку від ядерної атаки.

"Поліція виявила плантацію завдяки шпигунській діяльності своїх агентів. Потім влаштували операцію із затримки доглядачів плантації. Їх шестеро осіб. У них вилучили ключі і спустилися в підземелля. У 20 кімнатах бункеру виявили кілька тисяч рослин на різній стадії дозрівання", - повідомляє "Тelegraph".

Трьох із затриманих звинувачують у вирощуванні коноплі. Трьох інших підозрюють у виробництві марихуани і торгівлі людьми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Німеччині легалізували марихуану

На пляжі на сході Англії знайшли сумки з кокаїном. Їх вартість оцінюється у £50 млн. Це майже €59 млн.

Усього в сумках було 360 кг наркотику, повідомляє Національна кримінальна агенція. Про підозрілі сумки на пляжі в Гоптоні поліції повідомив випадковий перехожий. Правоохоронці кажуть, що знахідка - це "потужний удар по організованій злочинності".

Зараз ви читаєте новину «Велику плантацію коноплі знайшли у бомбосховищі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі