середа, 16 травня 2018 08:07

"Ваша їжа у тому кутку" - в Італії покарали російських туристів

"Ваша їжа у тому кутку" - в Італії покарали російських туристів
В Італії російських туристів покарали за те, що вони сіли не за той стіл під час трапези. Фото - ozi.pp.ua

В Італії російських туристів покарали за те, що вони сіли не за той стіл під час трапези. Для росіян частування стояло окремо від європейців. На цю ситуацію поскаржилася російська журналістка Наталя Ромашина, яка поїхала відпочивати до Європи.

"Уся справа в тому, що ми на сніданку взяли ковбасу з іншого столу, а він виявився лише для європейців, але не для росіян. Тітка, мабуть згадавши заповіти Муссоліні, прийшла в жах, закричала, що їжа для російських тільки там, у тому кутку, а тут їдять нормальні люди", - написала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Туреччину чекає спокій - у РФ туристів відмовляють від подорожей в Анталію

Після цього, стверджує росіянка, їх залишили без напоїв в якості покарання.

"Пізніше вона прийшла до нас і уточнила, що сьогодні вона нас простить, але завтра ми повинні строго сісти в зону для російських і їсти там. Сьогодні в якості покарання нам не дали нічого попити", - розповіла Ромашина.

Російські туристи розгромили готель в Туреччині, святкуючи 9 травня - День перемоги. Біля басейну били посуд та трощили столи.

Зараз ви читаєте новину «"Ваша їжа у тому кутку" - в Італії покарали російських туристів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі