четвер, 14 лютого 2008 12:38

В Україні оголошені секс-символи країни (ФОТО)

Секс-символ України номер один - Ані Лорак: неймовірно стильна, приголомшливо красива і фантастично талановита.

"Мені лестить, що заслужила таку оцінку у людей, - поділилася Кароліна.- Звичайно, це не музична премія, але мені дуже приємно, що цього року саме я стала секс-символом України. Думаю, за мене голосували чоловіки. Адже тільки вони можуть по-справжньому оцінити жіночу красу."

Але фанатів зірки доведеться трохи засмутити. Серце Кароліни сковане. Її хлопця звуть Мурат.

"Нас з ним вже давно поженили, навіть придумали дату весілля, - говорить Кароліна. - Чула, ніби вінчання відбудеться в лютому. Тільки ось не пишуть, де проходитиме церемонія. Мурат вже втомився читати всі ці казки. Вони його сильно турбують. Я спокійніше до цього відношуся. А ось він ще не зовсім зрозумів, що це таке - шоу-бізнес. Особисте життя артиста - як на долоні і цікавить кожну людину більше, ніж творчість зірки."

Розкішний красень, справжній мачо шоу-бізнесу Віталій Козловський став секс-символом номер один серед чоловіків. Соцопитування БЛИКа підтвердило його скажену популярність. Минулого року Віталія обігнав Володимир Зеленський, але в цьому Козловський перейняв у нього естафетну паличку.

Він красивий, сексуальний, мужній. У цьому упевнена більше половини українців.

Козловському, безумовно, приємно. Але він або кокетує, або дійсно не розуміє, за які такі заслуги люди назвали його секс-символом України.

Не дивлячись на свою фантастичну популярність, Віталій самотній. По-справжньому він любив всього раз. Але якщо вже і полюбить, то на все життя і нікому свою кохану не віддасть, пише БЛИК.

Зараз ви читаєте новину «В Україні оголошені секс-символи країни (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі