четвер, 30 серпня 2018 11:02

В Росії у прямому ефірі закликали розстрілювати українських патріотів

В Росії у прямому ефірі закликали розстрілювати українських патріотів
"В Україні є люди, яких можна лікувати тільки кулею в лоб", - сказав пропагандист

Скандально відомий російський журналіст Геворг Мірзаян публічно озвучив погрози на адресу українців. Він заявив, що їх патріотизм необхідно лікувати розстрілами.

Пропагандист нахабно порівняв українців з отрутою, яка заважає життю Росії. Свою неадекватну позицію Мірзаян виклав в ефірі програми "Місце зустрічі" на телеканалі НТВ, пише Оbozrevatel.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Українці ломляться до Криму" - росіяни розповіли "правду"

"Українці ж будуть жити поруч з нами. Вони будуть далі отруювати наші південно-західні області. Нам не потрібно їх санувати, нам потрібно їх лікувати. Або каральною психіатрією, або ще щось. В Україні є люди, яких можна лікувати тільки кулею в лоб", - сказав пропагандист.

Офіційний представник Міністерства закордонних справ Росії Марія Захарова заявила, що українська влада сьогодні намагається відбілити "злочинне нацистське гасло" "Слава Україні", зробивши його офіційним військовим вітанням.

Зараз ви читаєте новину «В Росії у прямому ефірі закликали розстрілювати українських патріотів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua