субота, 02 травня 2020 18:00

В Іспанії зафіксували понад 25 тисяч смертей від Covid-19

В Іспанії зафіксували понад 25 тисяч смертей від Covid-19
В Іспанії зафіксували 25 тис смертей від коронавірусу. Фото: REUTERS.

Кількість жертв коронавірусної інфекції в Іспанії становить 25 100 осіб. За минулу добу померло 276 людей.

В країні продовжує спостерігатися тенденція зниження кількості летальних випадків, передає видання El Pais.

"В Іспанії офіційно померло 25 100 людей від Covid-19. Повідомляють про 276 смертей, і за тенденцією спостерігається зниження. Випадки, підтверджені тестами ПЛР зараз сягають 216 582, що становить на 1 147 більше, ніж за 24 години до цього. Це найменший приріст від початку надзвичайного стану. До цієї цифри необхідно додати ще 28 985 людей, які отримали позитивні результати на серологічні тести", - пише видання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іспанцям через 1,5 місяці карантину дозволили займатися спортом на вулиці

Зазначається, що майже половина всіх нових випадків у Каталонії. В Астурії, на Балеарських та Канарських островах, Сеуті та Мелільї зареєстрували менше десятка випадків.

Управління США з контролю за харчовими продуктами й лікарськими засобами (FDA) схвалило використання противірусного препарату "Ремдесивір" (Remdesivir) для лікування пацієнтів із Covid-19. Це означає, що препарат може бути недостатньо вивченим. Але його застосування рекомендується, оскільки не існує надійних і перевірених альтернатив, а хвороба, щодо якої він призначений, несе серйозний ризик здоров'ю людей.

Зараз ви читаєте новину «В Іспанії зафіксували понад 25 тисяч смертей від Covid-19». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі