неділя, 02 серпня 2020 01:01

В Білорусь хотіли "перекинути" до 200 "вагнерівців" - Лукашенко

В Білорусь хотіли "перекинути" до 200 "вагнерівців" - Лукашенко
Лукашенко розповів свою версію про "вагнерівців" з Росії. Фото: Телеграф

Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що затримані в Мінську росіяни були першими з групи в 180-200 чоловік, яких планували закинути в країну.

Лукашенко зазначив, що заяви влади РФ про цілі перебування росіян на території Білорусі є брехнею, передає БЕЛТА.

"Я дивлюся, примовкли і наші старші брати. Вже не кричать, що вони посилали цих хлопців в Стамбул. Ніякого Стамбула не було і бути не могло, як виявилося на перевірку. Ясно, що у цієї групи були інші цілі. Молодці, що з'ясували , що це перша група. Я так розумію, це тільки перша група з 180 або 200 чоловік, яка планувалася до перекидання в Білорусь ", заявив Лукашенко.

"Це дурниця, що з нами Росія погоджувала знаходження військових іншої держави, хоч і без зброї, на території Білорусі. На брехні ми політику не побудуємо", - повідомив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Білоруський слідчий розвінчав брехню "вагнерівців"

Нагадаємо, в ніч на 29 липня в Білорусі затримали 33 бойовиків російської ПВК Вагнера. Пізніше з'ясувалося, що серед затриманих вагнерівців - багато терористів "Л/ДНР", які внесені в базу військових злочинців на сайті "Миротворець".

Зараз ви читаєте новину «В Білорусь хотіли "перекинути" до 200 "вагнерівців" - Лукашенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі