неділя, 16 травня 2021 02:29

В аеропорту сталася масова бійка через жінку: трьох осіб госпіталізували. Відео

В аеропорту сталася масова бійка через жінку: трьох осіб госпіталізували. Відео
Бійка зав'язалася вранці 14 травня на паспортному контролі. Фото: Pixabay

У британському аеропорту Лутон, розташованому біля Лондона, пасажири влаштували бійку. Внаслідок інциденту постраждали 4 людини, з них 3 довелося госпіталізувати.

За інформацією видання MailOnline, бійка виникла після того, як один з чоловіків кинув пляшку в іншого. Він нібито образив жінку, з якою той подорожував.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відгризли ніготь і роздерли обличчя: на рейсі до Домінікани побилися українки

Бійка зав'язалася вранці 14 травня на паспортному контролі. Спочатку поліцейські затримали 17 людей. Після перевірки та з'ясування обставин правоохоронці відпустили 5 затриманих, ще одного відпустили під заставу, але на певних умовах.


Інших 11 чоловіків віком від 20 до 55 років звільнили під заставу напередодні судового засідання. Їх звинуватили у порушенні громадського порядку із застосуванням насильства.

Жінка побила стюардесу авіакомпанії American Airlines під час польоту з Майамі в Нью-Йорк після того, як та відмовилася прибирати сміття.

Зараз ви читаєте новину «В аеропорту сталася масова бійка через жінку: трьох осіб госпіталізували. Відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі