понеділок, 27 серпня 2018 17:03

Українські льотчики ефектно виступили на міжнародному авіашоу в Польщі
17

Попри примхи погоди, українські льотчики показали нову пілотажну програму
Фото: Jakub Zurek
Відвідувачів авіапоказу вразив низький прохід ланки українських літаків
Попри примхи погоди, українські льотчики показали нову пілотажну програму
Україну на міжнародному авіапоказі представляли льотчики Олександр Оксанченко та Юрій Булавка

Льотчики-інструктори 831 бригади тактичної авіації з Миргорода Полтавської області виступили з ефектною пілотажною програмою на міжнародному авіапоказі RADOM-2018 у Польщі.

Авіапоказ відбувся 24-26 серпня з нагоди 100 річниці з дня створення Збройних сил Республіки Польща, повідомляє командування Повітряних сил ЗСУ.

"Льотчики-інструктори Олександр Оксанченко та Юрій Булавка на учбово-бойовому літаку Су-27, попри примхи погоди, показали свою нову пілотажну програму. Виступ українців отримав схвальні відгуки від іноземних колег та авіаційних фанатів Європи", – йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Винищувачі над Хрещатиком – показали вражаюче відео з кабіни літака

Під час заходу продемонстрували понад 110 цивільних і військових літаків і гелікоптерів із Греції, Латвії, Іспанії, Італії, України та інших країн. Україна представила на статичному показі літаки Су-25УБ та Ан-26, які зібрали навколо себе натовп відвідувачів авіапоказу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські літаки відкрили наймасштабніше авіашоу Туреччини

Льотчики 831 бригади тактичної авіації представили Україну на одному з найбільших у світі авіапоказів The Royal International Air Tattoo-2018. Цьогоріч він відбувся у Великій Британії.

Зараз ви читаєте новину «Українські льотчики ефектно виступили на міжнародному авіашоу в Польщі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі