четвер, 27 грудня 2018 15:50

Українець обізвав "мавпою" терориста ДНР у телеефірі РФ

Автор: Obozrevatel
  Під час прямого включення Даниїл Бессонов сказав, що Україна використовує тактику ІДІЛ.
Під час прямого включення Даниїл Бессонов сказав, що Україна використовує тактику ІДІЛ.

Український громадський діяч Вадим Трюхан обізвав "мавпою" начальника прес-служби ДНР Даниїла Бессонова за нахабний наклеп про ЗСУ та брехню про злочини проросійських бойовиків на Донбасі. Про це пише Obozrevatel.

Конфлікт стався під час прямого включення Бессонова в ефірі пропагандистської програми "60 хвилин" на телеканалі "Росія 1".

Трюхана розлютили слова росіянина про те, що ЗСУ нібито використовують на Донбасі тактику терористів ІДІЛ, а кадировських найманців у лавах ДНР немає.

"У першу чергу, я хотів би заявити, що ні у ЛНР, ні у ДНР немає жодного чеченського батальйону. І не було ніколи. З приводу тактики українських бойовиків — дійсно, українські бойовики використовують тактику, яку використовують бойовики ІДІЛ. Вони почали використовувати її практично одночасно. Це не дивно, оскільки ІДІЛ — це проект США, Україна сучасна — це також проект США", — висловився Бессонов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Тільки про Україну і говорять": полонений моряк розповів про пропаганду РФ

Тоді Трюхан і звернувся до нього, не добираючи виразів.

"Збройні сили України! В Україні немає бойовиків! Кого ви сюди поставили?! Якусь мавпу!" — скрикнув він.

За скривдженого терориста спробувала заступитися ведуча програми Ольга Скабеєва.

"Яка мавпа? Вадиме Валерійовичу, ну чого ви обзиваєтеся?!" — обурено звернулася вона до гостя ефіру.

Маніфест "жовтих жилетів", який складається із 25 вимог до влади Франції, виявився фейком. Його запустила Росія через українську піаністку Валентину Лисицю, яка є прихильницею політичних поглядів Кремля.

Зараз ви читаєте новину «Українець обізвав "мавпою" терориста ДНР у телеефірі РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі