середа, 22 вересня 2021 14:39

У Росії зник літак з шістьма людьми на борту

У Росії зник літак з шістьма людьми на борту
Літак АН-26 / "Коммерсант"

Літак Ан-26 у середу, 22 вересня, пропав з радарів у Хабаровському краї Росії. За попередніми даними, він розбився в місцевому природному заповіднику, неподалік від аеропорту "Хабаровськ-Новий".

Судно проводило технічний політ за 40 км від Хабаровська. Займалося перевіркою наземних засобів зв'язку і радіолокаційного обладнання. Проте члени екіпажу раптово перестали виходити на зв'язок. Про це пише видання Meduza.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Франції впав рятувальний вертоліт, є загиблий

На пошуки вилетів вертоліт Мі-8. Літак належить компанії "Льотні перевірки і системи". Однією з імовірних причин аварії є погана погода в регіоні. Серед основних версій також розглядається помилка пілотування.

Недавно в Росії сталася катастрофа з Ан-26. Судно перестало виходити на зв'язок 6 липня. Літак прямував з Петропавловська-Камчатського в селище Палана. На борту були 22 пасажири й шість членів екіпажу, ніхто не вижив. Уламки знайшли за 4 км від аеропорту. В авіакомпанії заявили, що літак пройшов техогляд за тиждень до аварії. Пріоритетною версією краху вважається помилка екіпажу.

У результаті аварії пасажирського літака L-410 13 вересня в тайзі Іркутської області в Росії загинули чотири людини.

Зараз ви читаєте новину «У Росії зник літак з шістьма людьми на борту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі