пʼятниця, 30 жовтня 2020 07:36

У Росії ветерана-інваліда з коронавірусом вигнали з лікарні помирати на вулицю (18+)

У Росії ветерана-інваліда з коронавірусом вигнали з лікарні помирати на вулицю (18+)
У Росії 87-річного Володимира Молчанова, ветерана-інваліда з коронавірусом, вигнали з лікарні помирати на вулицю. Фото: скріншот із відео

У російському Волгограді лікарі вигнали помирати на вулицю 87-річного Володимира Молчанова, ветерана-інваліда Другої світової війни.

Дочка ветерана Галина Курапова розповіла, що її батькові поставили діагноз "двостороння пневмонія", а також виявили коронавірус.

21 жовтня чоловік потрапив до обласного госпіталю ветеранів війни, проте його не відправляли в реанімацію, попри важкий стан. Також Курапова заявила, що лікарі скаржилися на чоловіка і погрожували його відправити в "ковідну божевільню". "Ваш дідусь міцний, ніяк не здохне", а також, що він "шумить і заважає сусідам по палаті, лежить, як собака, на підлозі", говорили їй лікарі. Відео розміщено на YouTube-каналі "Висота 102".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Виставили на мороз у капцях: у Сімферополі вагітну викинули з лікарні

23 жовтня жінка вирішила забрати батька додому, про що домовилася з начальством лікарні. Вранці 24 жовтня вона приїхала до госпіталю, викликавши платну "швидку", на якій збиралася відвезти ветерана. Однак чоловіка викотили на інвалідному кріслі без свідомості.

"Замість того, щоб надавати допомогу людині в реанімації, давати кисень, ще щось, його просто посадили на каталку і хотіли відправити додому. Мовляв, ви ж забираєте – то й забирайте", - каже жінка.

Очевидці почали обурюватися, і ветерана закотили на інвалідному кріслі назад в лікарню. А через якийсь час повідомили, що він помер, розповіла дочка ветерана.

Прокуратура Волгоградської області почала перевірку того, що сталося.

У Росії в Сочі співробітники міської лікарні №4 вивезли на кріслі-каталці пацієнта на вулицю і залишили біля гаражів. Про це повідомили очевидці інциденту. Дії медсестер потрапили до об'єктивів камер відеоспостереження. Місцеві жителі викликали поліцію та "швидку".

Зараз ви читаєте новину «У Росії ветерана-інваліда з коронавірусом вигнали з лікарні помирати на вулицю (18+)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі