пʼятниця, 09 грудня 2022 09:53

У Росії ще одна масштабна пожежа: горить шинний завод

У Росії ще одна масштабна пожежа: горить шинний завод
Спочатку пожежа сталася в одному із цехів заводу з виробництва шин. Але поки пожежники прибули на місце, то вогонь вже охопив чотириповерхову будівлю, і продовжив поширюватися далі. Фото: скріншот

У російському Барнаулі спалахнула масштабна пожежа. Горить Алтайський шинний завод.

Компанія випускає покришки під відомим брендом Nortec.

"Пожежа сталася в одній із виробничих будівель підприємства у Барнаулі. До гасіння залучено понад 100 осіб та пожежний потяг. Площа займання складає майже тисячу квадратних метрів", – пишуть російські видання. Вже залучено до гасіння вогню 110 осіб та 33 одиниці техніки. Крім того, було ухвалено рішення про нарощування угруповання рятувальників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Україна може стати другим Ізраїлем. Перебуватимемо у стані перманентної війни" – Костянтин Ульянов

Спочатку пожежа сталася в одному із цехів заводу з виробництва шин. Але доки пожежники прибули на місце, то вогонь вже охопив чотириповерхову будівлю, і продовжив поширюватися далі.

Масштабна пожежа сталася вранці 9 грудня у Москві. Там палає великий торговельний центр "Мега Хімки".

Загорівся розміщений в торговельному центрі будівельний гіпермаркет ОВІ. Пізніше в МНС РФ повідомили, що площа пожежі зросла до 7 тис. кв. м. До гасіння вогню планували залучити авіацію.

Зараз ви читаєте новину «У Росії ще одна масштабна пожежа: горить шинний завод». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі