четвер, 29 липня 2021 22:23

У Росії партія Жиріновського висунула на вибори прихильника Гітлера

У Росії партія Жиріновського висунула на вибори прихильника Гітлера
У Росії в депутати балотується прихильник Гітлера. Фото: Telegramkazansky

У Росії партія скандального Володимира Жириновського висунула на вибори в Орловській області Антона Раєвського - відомого прихильника ідей Адольфа Гітлера.

Раєвський відкрито говорить про свої вподобання, його називають неонацистом. Про це повідомив представник Донецька у Тристоронній контактній групі Денис Казанський в Телеграм.

Як зазначається, Раєвський набив на собі портрет Гітлера. Крім того, чоловік воював на Донбасі.

"Але тільки не переплутайте. Фашизм в Україні, звичайно ж. А в Росії – це такий антифашизм", – написав Казанський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шуфрич допомагав Жириновському втекти з Криму і розповів, як це було

Як зазначається, Антону Раєвському ще у 2014 році заборонили в'їзд в Україну. Причина – розпалювання міжнаціональної ворожнечі та публічні заклики вбивати українців та євреїв. Служба безпеки України встановила, що Раєвський, перебуваючи в Одесі, намагався створити диверсійно-підривну групу з мешканців області для дестабілізації суспільно-політичної ситуації у регіоні. Він готував матеріали з публічними закликами ввести на територію Одещини російські війська з Придністров'я.

Російський скандальний політик Володимир Жириновський запропонував запровадити обмеження у вазі для чиновників і простих громадян на законодавчому рівні.


Зараз ви читаєте новину «У Росії партія Жиріновського висунула на вибори прихильника Гітлера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі