пʼятниця, 26 січня 2018 12:03

У РФ медсестри вивезли пацієнта з лікарні і покинули на вулиці

У РФ медсестри вивезли пацієнта з лікарні і покинули на вулиці
У Сочі медики вивезли на кріслі-каталці пацієнта на вулицю і залишили біля гаражів. Фото: kryminfo.net

У Росії в Сочі співробітники міської лікарні №4 вивезли на кріслі-каталці пацієнта на вулицю і залишили біля гаражів.

Про це повідомили очевидці інциденту, пише місцеве видання "Сочи Онлайн". Дії медсестер потрапили до об'єктивів камер відеоспостереження. Місцеві жителі викликали поліцію та "швидку". Їхні дії зафіксували на відео.

Медсестри стверджують, що пацієнт потрапив до лікарні в стані сильного наркотичного сп'яніння і вимагав, щоб його виписали і вивезли з медичного закладу. Кажуть, він запевняв, що на вулиці на нього чекатиме товариш. Після цього санітарки відвезли його на кріслі, куди він сам вказав, і залишили там.

Люди у соцмережах обурилися поведінкою медиків. Лікар, яка оглядала пацієнта, відповіла на звинувачення під оприлюдненим відео в Instagram: "Щойно оглядала цього відморозка. Туберкульоз, ВІЧ, гепатит. Валяється у реанімації просто так. Сам під чимось. Єдине, що є, - перелом кісток носа без зміщення. Матюкається та харкається на медперсонал. Чмо просто смердюче. А в коментах всі пишуть, мовляв, бідна людина, які ми тварюки. Він заплатив санітаркам, щоб відвезли його покурити, і сказав, щоб звалили. От вони й пішли".

Після прибуття на місце події, бригада швидкої допомоги забрала чоловіка знову до міськлікарні №4.

В управлінні охорони здоров'я засудили дії медсестер та почали негайну службову перевірку: "Ми вкрай засуджуємо дії персоналу відділення, пояснивши, що людина може відмовитися від медичної допомоги. Це його невід'ємне право, але таке бажання повинно бути оформлене в письмовому вигляді. Саме тому до персоналу, який брав участь в інциденті, будуть прийняті найсуворіші заходи - зараз готуються документи на їхнє звільнення". Нині триває службова перевірка і відносно завідувачки відділенням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Росії українців висаджують із поїздів, які їдуть із Білорусі

У Сімферополі загинула молода вагітна жінка.

Медики вигнали її вночі з лікарні на мороз в капцях, бо не мала грошей та необхідних документів.

Зараз ви читаєте новину «У РФ медсестри вивезли пацієнта з лікарні і покинули на вулиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі