четвер, 17 жовтня 2019 00:10

У Північній Македонії заступник міністра пішов у відставку через хабар в 50 євро

У Північній Македонії заступник міністра пішов у відставку через хабар в 50 євро
Заступник міністра отримав 50 євро хабара. Фото: Comments

У Північній Македонії заступник міністра охорони здоров'я Асім Муса пішов у відставку після того, як його спіймали на отриманні хабара в 50 євро.

Чиновник мав отримати гроші за сприяння в проведенні операції для пацієнта з Албанії. Загальна сума хабара повинна була скласти 1000 євро. Про це повідомляє Канал 5.

Пацієнтом виявився журналіст під прикриттям. Муса оголосив, що йде з посади після того, як албанське телебачення опублікувало відео, на якому він отримував хабар. При цьому заступник міністра заявив, що йому влаштували політичну пастку, і звинуватив ЗМІ в політичному переслідуванні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відомого трансплантолога спіймали на хабарі

Партія ДУІ, членом якої є Муса, схвалила його відставку. Міністр охорони здоров'я Венко Філіпче публічно засудив дії свого заступника. Прокуратура повідомила про відкриття справи за фактом хабарництва.

Керівник одного з районних відділень поліції Закарпатської області та його заступник погоріли на хабарі. Чиновники вимагали від приватного підприємця щомісячні "відкати", погрожуючи кримінальним переслідуванням у разі відмови.

Зараз ви читаєте новину «У Північній Македонії заступник міністра пішов у відставку через хабар в 50 євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі